Kwaliteit is een steeds belangrijker middel om je te onderscheiden in de markt…

De horeca omzetten lopen terug. Consumenten selecteren zorgvuldiger en nemen niet meer met minder genoegen. Hoe kan mijn zaak zich onderscheiden in deze tijd? 

ACE levert SCAE certificering voor uw koffiemakers op Level 1 en Level 2. Wat is SCAE? Dit is de Specialty Coffee Association Europe. Een organisatie met als doel het promoten van de kwaliteit van koffie. Deze internationale organisatie heeft een trainingsprogramma om iedereen die een rol speelt, of wil spelen, in de koffiewereld, het mogelijk te maken dat op een hoog kwaliteitsniveau te doen. Er worden conferenties georganiseerd, beurzen, kampioenschappen en trainingen. Deze SCAE trainingen worden in diverse landen gehouden en in Nederland bij slechts een handvol opleiders. De meest gevraagde opleidingen zijn de trainingen op Level 1, SCAE Basic Barista, en Level 2, SCAE Barista. 

ACE heeft een trainingslocatie voor trainingen en is geautoriseerd voor het afnemen van Level 1 en 2 examens.

Tot voor kort was een Barista alleen een koffiemaker, of maakster, en dat iedereen liet zien. Tegenwoordig is dat anders, Barista’s kennen de koffiewereld, weten de verschillen tussen koffiebonen, soorten, zetmethoden enz. Zij zijn koffiekenners geworden in plaats van alleen koffiezetters. Dat zie je terug bij kampioenschappen, waar Barista’s steeds vaker hun eigen melanges serveren en uitleg geven, waarom die speciale melange hun voorkeur heeft en de “beste” espresso en cappuccino geeft. Of in de espressobars waar Barista’ s werken en zij hun klanten uitleg geven over hun koffies, en steeds vaker ook meerdere koffiesoorten kunnen schenken. SCAE certificering is een kwaliteitskenmerk, volgens Standaarden, geaccepteerd en gedeponeerd internationaal. Een SCAE certified Barista weet hoe een koffie een perfecte koffie kan worden en zijn kennis en kunde is vastgesteld en goedgekeurd.

Wilt u een SCAE training en examen volgen? Of wilt u uw personeel laten trainen? ACE geeft u de mogelijkheden. Op onze trainingslocatie in Amsterdam, of op uw eigen locatie indien gewenst. Bel of mail ons voor kosten en deelname en check de agenda voor de data.

 
Home  
Evenementen  
Horeca  
SCAE Certificering  
Geslaagden SCAE Academy  
SCAE Kalender  
Contact
   
SCAE Certificering    
en / nl