Alles rond uw evenement is geregeld, locatie, inrichting, thema, champagne, snacks, diner, maar…

Die koffie, dat kan toch beter?! Koffie hoeft niet het ondergeschoven kindje van uw feest, partij of evenement te zijn, integendeel.

ACE heeft de oplossing. Met onze flexibele koffiebar, inzet van team of enkele Barista, grote of kleine koffiemachine(s), binnen of buiten. Wij vullen het in. Wij komen koffie maken bij een barbecue, verjaardag, personeelsfeest, volleybaltoernooi, op uw beursstand,tijdens uw fotoshoot of draaidag, en alle andere soorten feestjes, partijen en gelegenheden. Voor elk budget en omstandigheid hebben wij een oplossing.

Alle varianten zijn in te vullen, vanwege onze flexibele mogelijkheden. Elk feest of evenement heeft zijn eigen invulling, eisen en wensen. Inhuur is mogelijk, maar ook het delen van (commerciële) risico’s. Wilt u een vaste prijs betalen voor een optreden, of heeft u geen idee hoeveel koffie er geschonken wordt? Zoekt u een partij die tegen een huurprijs/pacht de koffiecatering komt verzorgen? Voor ons is dat geen probleem, wij denken met u mee en komen gezamenlijk tot een oplossing die alle partijen ten goede komt.

Ook voor workshops kunt u een beroep op ons doen. Barista workshops, of Latte Art workshops, samen kunnen we de invulling bepalen. Wij verzorgen deze aan consumenten, bedrijven en organisaties en zowel op onze locatie als op een door u gekozen locatie.

Bel of mail ons met uw vragen, eisen en/of wensen en in een persoonlijk gesprek kunnen we de juiste invulling geven.

 
Home  
Evenementen  
Horeca  
SCAE Certificering  
Geslaagden SCAE Academy  
SCAE Kalender  
Contact  
   
   
Evenementen    
en / nl