Uw klanten zijn tevreden, de koffies zijn prachtig en plotseling is uw Barista ziek, op vakantie, of terug naar haar/zijn moederland…

Wat nu?

ACE heeft de oplossing. In alle branches is het al mogelijk om een vervanger te krijgen voor kortere of langere tijd, via inhuur, of detachering, met of zonder recht op overname. 

Barista’s zijn echter dun gezaaid, of zijn niet goed genoeg getraind en opgeleid om een hoogwaardige Barista te vervangen.

Daarom biedt ACE u die mogelijkheid wel. Onze faciliteiten zijn beschikbaar, de kennis en kunde aanwezig en kwaliteit, flair, enthousiasme en passie onmisbare kenmerken van onze trainees en Barista’s. Wij trainen Barista’s professioneel, certificeren op SCAE niveau en werken alleen met “echte” koffieliefhebbers, met passie voor hun vak.

U kunt een Barista inzetten voor een korte periode, bijvoorbeeld invallen voor ziekte, detacheren voor langere periode, maanden, of een Barista inzetten met recht op overname, als beide partijen dat op langere termijn zien zitten.

 
Home  
Evenementen  
Horeca  
SCAE Certificering  
Geslaagden SCAE Academy  
SCAE Kalender  
Contact
   
Horeca    
en / nl